SNERYDNING OG SALTNING I EN FAST SERVICEAFTALE

Hos Madsbøll Haver i Hillerød og Allerød tilbyder vi hurtig snerydning og skånsom saltning for private, grundejerforeninger og virksomheder i hele Nordsjælland.

Vi tilbyder blandt andet snerydning og saltning af:

  • Parkeringspladser
  • Fortove
  • Indkørsler
  • Indgangspartier
  • Veje

Som grundejer med ejendom ud til offentlig sti eller vej, har man pligt til at salte og rydde sne på de arealer, der hovedsageligt bruges af gående.

Ligger din ejendom ud til en privat vej eller sti, har du pligt til at rydde for sne. Snerydning og saltning er for mange en sur pligt, som kan være tidskrævende i en travl hverdag. Derfor er der mange, der vælger at lade en professionel stå for det. På den måde kan du også være sikker på, at det bliver gjort, inden du skal ud ad døren.

Hvad koster snerydning?
Ønsker du at høre mere om vores arbejde med snerydning og saltning, eller kunne du tænke dig en pris, er du velkommen til at kontakte os på telefon 93 40 50 00 eller e-mail madsbollhaver@gmail.com for at indhente et uforpligtende tilbud.

Vi indgår også faste serviceaftaler, hvor vi sørger for at rydde for sne og salte i løbet af natten, hvilket du kan høre meget mere om ved at kontakte os.

Husk vi også tilbyder en række andre ydelser bl.a.:

Brolægning
Haveservice
Opsætning af hegn

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave?

Har du spørgsmål til Madsbøll Haver ApS, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om. 

Du kan ringe til os på telefon 93 40 50 00 eller sende en e-mail til madsbollhaver@gmail.com

Vi glæder os til at hjælpe dig!

 
 
 
 
Evt. vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du mere end velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

■ Behagelig og venlig kundehåndtering

■ Dygtigt håndværk

■ Professionelle mennesker

Madsbøll Haver ApS

Leder du efter en anlægsgartner nær Hillerød, Allerød, Farum og Hørsholm? Vi udfører anlægsarbejde i hele Nordsjælland. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud!

CVR: 41380632

Kontakt

Hulvejen 18, 3400 Hillerød