Snerydning og saltning i en fast serviceaftale

Hos Madsbøll Haver i Hillerød og Allerød tilbyder vi hurtig snerydning og skånsom saltning for private, grundejerforeninger og virksomheder i hele Nordsjælland.

Vi tilbyder blandt andet snerydning og saltning af:

  • Parkeringspladser
  • Fortove
  • Indkørsler
  • Indgangspartier
  • Veje

Som grundejer med ejendom ud til offentlig sti eller vej, har man pligt til at salte og rydde sne på de arealer, der hovedsageligt bruges af gående.

Ligger din ejendom ud til en privat vej eller sti, har du pligt til at rydde for sne. Snerydning og saltning er for mange en sur pligt, som kan være tidskrævende i en travl hverdag. Derfor er der mange, der vælger at lade en professionel stå for det. På den måde kan du også være sikker på, at det bliver gjort, inden du skal ud ad døren.

Hvad koster snerydning?

Ønsker du at høre mere om vores arbejde med snerydning og saltning, eller kunne du tænke dig en pris, er du velkommen til at kontakte os på telefon 93 40 50 00 eller e-mail madsbollhaver@gmail.com for at indhente et uforpligtende tilbud.

Vi indgår også faste serviceaftaler, hvor vi sørger for at rydde for sne og salte i løbet af natten, hvilket du kan høre meget mere om ved at kontakte os.

Husk vi også tilbyder en række andre ydelser bla:

Anlægsgartnerarbejde

Brolægning

Haveservice

Opsætning af hegn

find os​

Madsbøll Haver

Hulvejen 18

3400 Hillerød

Tlf.: 93 40 50 00

E-mail: madsbollhaver@gmail.com

CVR: 38066307

Madsbøll Haver

Hulvejen 18

3400 Hillerød