HAVESERVICE TIL PRIVATE OG ERHVERV - VI ORDNER ALT HAVEARBEJDE

Vil du undgå udgifter til haveservice, brolægning eller asfaltarbejde, så er Anlægsgartner Madsbøll Haver din ideelle samarbejdspartner. Vi har stor erfaring med haveservice, og vi giver din have de bedste betingelser for at fremstå flot med god og kompetent havehjælp.

Vi arbejder både for private og erhverv, og det betyder, at vi klarer både store og små opgaver. Alle opgaver bliver prioriteret lige højt, og vi har bred faglighed blandt vores medarbejdere. Med vores brede faglighed hjælper vi med mange typer opgaver.

Hvad indebærer vores haveservice?

Vi laver bl.a. service af have, service til saltning ved vintertid, kantskæring af rabatter langs veje, kantskæring op til fliser og rundt om bede og træer. Med en grundig kantskæring slipper du for, at græsset vokser over asfalterede arealer. Hvis græsset vokser over asfalten, er der risiko for, at asfalten nedbrydes, og det er det, vi vil undgå.

Med kantskæring forlænges levetiden på din asfalt, og du slipper for at skulle investere i ny asfalt til haven. Haveservice er derfor både en gevinst for din haves udseende samt dit budget.

Vi kan desuden udføre al slags havearbejde såsom anlæg af have, beskæring, græsslåning, brolægning og meget, meget andet. Vi tilbyder også renovering af have.

Hvad koster havearbejde?

Vores haveservice og havearbejde indebærer mange forskellige typer opgaver, hvoraf de fleste ikke bare kan klares af en almindelig havemand. Vores haveservice udføres altid af uddannede anlægsgartnere, og deres kvalitet er i top. Vi kan tilbyde faste priser på rutineopgaver, men foretrækker at sammensætte en individuel pris på større projekter. Derfor må du meget gerne kontakte os og fortælle os om dine behov vedr. havearbejde, så kommer vi med et ganske uforpligtende tilbud.

Ønsker du en serviceaftale til pasning og pleje af grønne arealer?

Vi tilbyder pasning af grønne arealer, indgangspartier, parkeringspladser pr. serviceaftale til virksomheder og i det offentlige rum.

Kontakt Madsbøll Haver og bestil en gartner til pleje og vedligeholdelse af udearealer i blandt andet Hillerød, Hørsholm, Allerød og Farum.

Ring og få orden på din have i dag

Vi hjælper private havejere og erhverv i hele Nordsjælland. Vi står for serviceaftale til haveservice, bl.a. pasning af dine udearealer, vedligeholdelse af grønne arealer, indgangspartier og parkeringspladser. Ønsker du en grundig og tillidsfuld haveservice, så ring til os på telefon 93 40 50 00 eller skriv en e-mail til madsbollhaver@gmail.com.​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave?

Har du spørgsmål til Madsbøll Haver ApS, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om. 

Du kan ringe til os på telefon 93 40 50 00 eller sende en e-mail til madsbollhaver@gmail.com

Vi glæder os til at hjælpe dig!

 
 
 
 
Evt. vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du mere end velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

■ Behagelig og venlig kundehåndtering

■ Dygtigt håndværk

■ Professionelle mennesker

Madsbøll Haver ApS

Leder du efter en anlægsgartner nær Hillerød, Allerød, Farum og Hørsholm? Vi udfører anlægsarbejde i hele Nordsjælland. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud!

CVR: 41380632

Kontakt

Hulvejen 18, 3400 Hillerød