Få hjælp til flisebelægning

Skal vi hjælpe med ny indkørsel eller terrasse?

Skal du bruge hjælp til flisebelægning? Hos Anlægsgartner Madsbøll Haver har vi mange års erfaring med belægning – f.eks. hvis du ønsker en ny indkørsel eller terrasse. Vi tilbyder lægning af fliser for private og erhverv i bl.a. Hillerød, Hørsholm, Farum Allerød og det øvrige Nordsjælland – og så endda til gode og konkurrencedygtige priser.

Få en professionel til at udføre arbejdet

Valg af sten er en smagssag. Nogle sten vil dog være mere egnede end andre – alt efter opgaven. Det kan derfor være en god idé at rådføre sig med en professionel anlægsgartner inden det endelige valg tages.

At lægge fliser kræver høj påpasselighed. Der skal et godt øjemål for at undgå skævheder, og der skal trækkes snor, som måler afstand og højder for at få det rigtige fald væk fra huset.

En nylagt flisebelægning er flot at se på – men skal resultatet holde i mange år fremover, kræver det også, at underlaget er i orden.

Flisebelægning med godt og holdbart resultat

Hvis man sparer på grus, risikerer man efter et par år, at fliserne kan synke ned og derfor skal rettes op – og så er det den tunge vej med at grave fliserne op og starte forfra. Det kan altså ikke betale sig at spare, hvis resultatet skal forblive godt og holdbart.

Skal du lægge en indkørsel på 50 m2, som skal bære din bil, anbefaler normerne for anlæg, at vi skal grave mellem 30-40 cm jord op for efterfølgende at udfylde hullet med grus. Herunder ser du et eksempel på, hvordan vi beregner et tilbud på belægning af indkørsel på 50 m2:

  • Opgravning af 30-40 cm jord = ca. 25 tons
  • ​Påfyldning af ca. 20-25 cm stabilgrus (kornstørrelse 0-23) = ca. 17 tons
  • ​Afslutningsvis ca. 10 cm afretningsgrus (kornstørrelse 08) = ca. 8 tons
  • ​Belægningssten for 50 m2 = ca. 5 tons
  • ​Sand til at slutte af = ca. 0,2 tons

I alt = ca. 45,2 tons for 50 m2 indkørsel.

Vi har det rette maskineri

Gruset skal være presset hårdt, og til dette formål anvendes en pladevibrator. Efterfølgende afrettes det øverste lag grus. Afretning sker med en ret-skinne efter snor, som er trukket ud over arealet.

Det er hårdt arbejde uden det rette maskineri. Som professionelle anlægsgartnere råder vi naturligvis over de nødvendige redskaber, og vi er uddannede til at udføre sådanne opgaver 100 % korrekt.

Flisearbejde i Nordsjælland

Ønsker du en konkret pris på flisebelægning, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig samt besvare dine spørgsmål. Vi tager os altid god tid til at tage en snak med dig omkring dine drømme, ønsker og behov. Derudover vil du også altid møde rare og behagelige medarbejdere. Vi ser frem til at hjælpe.

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave?

Har du spørgsmål til Madsbøll Haver ApS, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om. 

Du kan ringe til os på telefon 93 40 50 00 eller sende en e-mail til madsbollhaver@gmail.com

Vi glæder os til at hjælpe dig!

 
 
 
 
Evt. vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du mere end velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

■ Behagelig og venlig kundehåndtering

■ Dygtigt håndværk

■ Professionelle mennesker

Madsbøll Haver ApS

Leder du efter en anlægsgartner nær Hillerød, Allerød, Farum og Hørsholm? Vi udfører anlægsarbejde i hele Nordsjælland. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud!

CVR: 41380632

Kontakt

Hulvejen 18, 3400 Hillerød