Flisebelægning​

Valg af sten er en smagssag. Nogle sten vil dog alt efter opgaven være mere egnede end andre. Det kan derfor være en god ide at rådføre sig med en professionel anlægsgartner inden det endelige valg tages.

At lægge fliser kræver at man er påpasselig. Der skal et godt øjemål til at undgå skævheder og der skal trækkes snore som måler afstande og højder med det rigtige fald væk fra huset.

En nylagt flisebelægning er, hvis den er lagt lige efter snore flot at se på, men skal resultatet holde i mange år fremover, kræver det også at underlaget er i orden.

Vi tilbyder brolægning på hele Nordsjælland.

Den som snyder og sparer på grus får efter et par år et resultat, hvor fliserne kan være ned sunket og skal rettes op og så er det den tunge vej med at grave fliserne op og starte forfra. Det kan altså ikke betale sig at spare, hvis resultatet skal forblive godt og holdbart.

Hvis der skal lægges en 50m2 stor indkørsel som skal kunne holde til at bære biler, skal der graves mellem 30-40 cm jord for efterfølgende at fylde op med grus.

Et regnestykke for hvor meget der skal flyttes for en 50m2 indkørsel vil f.eks. være

Opgravning af 30-40 cm jord. ca. 25 tons.

​ca.20-25cm stabilgrus (0-32) ca. 17 tons.

ca. 10 cm afretningsgrus (08) ca. 8 tons.

Belægningssten ca. 5 tons

Sand ca. 0,2 tons

I alt ca. 45,2 tons

Gruset skal være hårdt, til dette formål anvendes en pladevibrator. Efterfølgende afrettes det øverste lag grus. Afretning sker med en ret skinne efter snore som er trukket ud over arealet.

Hvis du vælger selv at lægge dine fliser og vil gøre det korrekt, så skal du være klar over, at det uden maskiner er et hårdt arbejde.

Den professionelle anlægsgartner råder over de nødvendige redskaber og han er uddannet til at udføre sådanne opgaver på den rigtige måde.​

find os​

Madsbøll Haver

Hulvejen 18

3400 Hillerød

Tlf.: 93 40 50 00

E-mail: madsbollhaver@gmail.com

CVR: 38066307

Madsbøll Haver

Hulvejen 18

3400 Hillerød