​FLISEBELÆGNING​ I NORDSJÆLLAND

​Valg af sten er en smagssag. Nogle sten vil dog være mere egnede end andre alt efter opgaven. Det kan derfor være en god ide at rådføre sig med en professionel anlægsgartner inden det endelige valg tages.

At lægge fliser kræver høj påpasselighed. Der skal et godt øjemål for at undgå skævheder, og der skal trækkes snor, som måler afstand og højder for at få det rigtige fald væk fra huset.

En nylagt flisebelægning er flot at se på,  men skal resultatet holde i mange år fremover, kræver det også at underlaget er i orden.

Vi tilbyder brolægning i hele Nordsjælland.

​Belægning af indkørsel - Godt & holdbart resultat

Hvis man sparer på grus, risikerer man efter et par år, at fliserne kan synke ned og skal derfor rettes op - og så er det den tunge vej med at grave fliserne op og starte forfra. Det kan altså ikke betale sig at spare, hvis resultatet skal forblive godt og holdbart.

Skal du lægge en indkørsel på 50 m2, som skal bære din bil, anbefaler normerne for anlæg, at vi skal grave mellem 30-40 cm jord op for efterfølgende at fylde hullet med grus.​​

Herunder ser du et eksempel på, hvordan vi beregner et tilbud på belægning af indkørsel på 50 m2: 

Opgravning af 30-40 cm jord = ca. 25 tons.

​Påfyldning af ca. 20-25 cm stabilgrus (kornstørrelse 0-32) = ca. 17 tons.

Afslutningsvis ca. 10 cm afretningsgrus (kornstørrelse 08) = ca. 8 tons.

Belægningssten for 50m2 = ca. 5 tons

Sand til at slutte af = ca. 0,2 tons

I alt ca. 45,2 tons for 50m2 indkørsel

Professionel flisebelægning i Hillerød, Hørsholm & Farum

Gruset skal være presset hårdt, og til dette formål anvendes en pladevibrator. Efterfølgende afrettes det øverste lag grus. Afretning sker med en retskinne efter snor, som er trukket ud over arealet.

​​

Det er hårdt arbejde uden det rette maskineri, og vi som professionelle anlægsgartnere råder over de nødvendige redskaber, og vi er uddannet til at udføre sådanne opgaver korrekt.​​​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave?

Har du spørgsmål til Madsbøll Haver ApS, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om. 

Du kan ringe til os på telefon 93 40 50 00 eller sende en e-mail til madsbollhaver@gmail.com

Vi glæder os til at hjælpe dig!

 
 
 
 
Evt. vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du mere end velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

■ Behagelig og venlig kundehåndtering

■ Dygtigt håndværk

■ Professionelle mennesker

Madsbøll Haver ApS

Leder du efter en anlægsgartner nær Hillerød, Allerød, Farum og Hørsholm? Vi udfører anlægsarbejde i hele Nordsjælland. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud!

CVR: 41380632

Kontakt

Hulvejen 18, 3400 Hillerød