Hjælp til hækklipning i Nordsjælland

Skal du have klippet hækken?

I løbet af sommeren er det tid til klipning af hæk, så den får det bedste udseende. Anlægsgartner Madsbøll Haver tilbyder hækklipning samt øvrig pleje af grønne områder og udearealer. Vore hækklippere er udstyret med teleskopstænger, der kan nå selv de højeste hække og buske fra jorden.

Vi klipper både hæk for virksomheder og boligforeninger, der har brug for en fast og pålidelig gartner samt for private boligejere i hele Nordsjælland. Vi har f.eks. hjulpet mange tilfredse kunder i Hillerød, Hørsholm, Farum, Allerød og omegn.

Så ofte bør der udføres hækkeklip

Alle typer hække bør klippes senest i august, for ellers kan skuddene, hækken laver over sommeren, ikke nå at hærdes, før der kommer frostvejr i vinterhalvåret.

Der kan udføres hækklipning så snart den begynder at se rodet ud. Hvis du ønsker, at hækken altid ser pæn og veltrimmet ud, skal den klippes 2-3 gange over sommeren – og som sagt senest i august.

Nogle type hække, f.eks. stedsegrønne hække og bøgehække, skal kun klippes en enkelt gang årligt – alt efter sort og det ønskede udtryk.

Få et tilbud på hækkeklipning

Du er altid velkommen til at få et godt tilbud med en fast pris på din hækklipning samt vedligeholdelse af f.eks. andelsboligforeningens fællesareal og støre grønne udearealer. Hvis du vil høre mere om vores ydelser og priser, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores rare og kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe og rådgive.

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave?

Har du spørgsmål til Madsbøll Haver ApS, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om. 

Du kan ringe til os på telefon 93 40 50 00 eller sende en e-mail til madsbollhaver@gmail.com

Vi glæder os til at hjælpe dig!

 
 
 
 
Evt. vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du mere end velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

■ Behagelig og venlig kundehåndtering

■ Dygtigt håndværk

■ Professionelle mennesker

Madsbøll Haver ApS

Leder du efter en anlægsgartner nær Hillerød, Allerød, Farum og Hørsholm? Vi udfører anlægsarbejde i hele Nordsjælland. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud!

CVR: 41380632

Kontakt

Hulvejen 18, 3400 Hillerød