HAVESERVICE TIL PRIVAT OG ERHVERV

Det er en god idé at få udført kantskæring af rabatter langs veje, så man undgår at græs vokser over asfalteret arealer og nedbryder dette. Dermed holder asfalteringen længere, som betyder lavere udgifter til renovering af asfaltbelægningen.

Vi tilbyder desuden kantskæring op til fliser, rundt om bede og træer.

Kom af med græs over asfalteret areal

Vi laver bl.a. service til saltning ved vintertid, kantskæring af rabatter langs veje, kantskæring op til fliser og rundt om bede og træer. Med en grundig kantskæring slipper du for, at græsset vokser over asfalterede arealer. Hvis græsset vokser over asfalten, så er der risiko for, at asfalten nedbrydes, og det er det, vi vil undgå. Med kantskæring forlænges levetiden på din asfalt, og du slipper for at skulle investere i ny asfalt til haven. Haveservice er derfor både en gevinst for din haves udseende samt dit budget.

Ønsker du en serviceaftale til pasning af udearealer?
Vi tilbyder pasning af firmaers grønne arealer, indgangspartier, parkeringsplader.

Kontakt Madsbøll Haver og bestil en gartner til kantskæring og vedligeholdelse af store græsarealer.

Vedligehold din have med den rette haveservice

Vil du undgå udgifter til renovering af asfaltbelægning, så er Anlægsgartner MadsBøll Haver din ideelle samarbejdspartner. Vi har stor erfaring med haveservice, og vi giver din have de bedste betingelser for at fremstå flot med god og kompetent haveservice. Vi arbejder både for private og erhverv, og det betyder, at vi klarer både store og små opgaver. Alle opgaver bliver prioriteret lige højt, og vi har bred faglighed blandt vores medarbejdere. Med vores brede faglighed hjælper vi med mange typer opgaver.

Ring og få orden på din have i dag

Vi er placeret i Hillerød tæt på Allerød, og vi hjælper private havejere og erhverv i hele Nordsjælland. Vi står for serviceaftale til bl.a. pasning af dine udearealer, vedligeholdelse af grønne arealer, indgangspartier og parkeringspladser. Ønsker du en grundig og tillidsfuld haveservice, så ring til os på telefon 93 40 50 00 eller skriv en mail til madsbollhaver@gmail.com.​

find os​

Madsbøll Haver

Hulvejen 18

3400 Hillerød

Tlf.: 93 40 50 00

E-mail: madsbollhaver@gmail.com

CVR: 38066307

Madsbøll Haver

Hulvejen 18

3400 Hillerød