Træfældning og stubfræsning i Nordsjælland

Fældning af træer – både små og store

Har du problemer med et stort træ, der går ind over huset? Eller ønsker du blot at få fjernet et træ fra haven? Så kan vi hjælpe dig. Hos Anlægsgartner Madsbøll Haver tilbyder vi sikker og professionel træfældning og stubfræsning af både små og store træer samt buske.

Vi holder til i Nordsjælland, hvor vi bl.a. har mange faste kunder i Hillerød, Hørsholm, Farum, Allerød og omegn – både private og erhverv. Vi gør en stor dyd ud af, at have en god kommunikation med vores kunder – så du kan trygt vælge os som din samarbejdspartner.

Vi har alt det nødvendige udstyr

Vi har naturligvis professionelt specialudstyr til træfældning af vanskelige træer, som f.eks. hælder ind over huset eller ud over el-ledninger. Vi kan derfor klare enhver opgave inden for området. Vi bruger desuden moderne klatreteknikker eller lift – afhængigt af pladsen til rådighed og sikkerheden.

Ved træfældning tager vi naturligvis hensyn til omkringliggende træer, buske, belægninger og generelle omgivelser omkring træet.

Efter træfældningen kan vi efter aftale skære træet op til brænde eller formidle kontakt til bortskaffelse af træ og buske.

Det kan være risikabelt og meget farligt at fælde træer uden det rigtige udstyr, så tag os med på råd, inden du påbegynder arbejdet.

Hvad koster træfældning?

Vores priser på fældning af træer og stubfræsning afhænger naturligvis af opgavens omfang samt træets størrelse, placering, sort osv. Har du nogle spørgsmål til ydelser eller priser, kan du med fordel sende et billede af træet/træerne til vores mail. Vi står klar til at give et uforpligtende tilbud med en fast pris. Kontakt os allerede i dag.

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave?

Har du spørgsmål til Madsbøll Haver ApS, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om. 

Du kan ringe til os på telefon 93 40 50 00 eller sende en e-mail til madsbollhaver@gmail.com

Vi glæder os til at hjælpe dig!

 
 
 
 
Evt. vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du mere end velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

■ Behagelig og venlig kundehåndtering

■ Dygtigt håndværk

■ Professionelle mennesker

Madsbøll Haver ApS

Leder du efter en anlægsgartner nær Hillerød, Allerød, Farum og Hørsholm? Vi udfører anlægsarbejde i hele Nordsjælland. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud!

CVR: 41380632

Kontakt

Hulvejen 18, 3400 Hillerød