Professionel brolægning i Nordsjælland

Skal du have fornyet din have?

Hos Anlægsgartner Madsbøll Haver er vi eksperter i brolægning, og skal du have fornyet din have med f.eks. nye fliser, står vi til rådighed.

Vi udfører professionel brolægning i det meste af Nordsjælland, hvor vores firma hører til. Vi kører ofte ud til kunder i og omkring Hillerød, Hørsholm, Farum og Allerød – både private kunder og erhvervskunder som f.eks. boligforeninger eller virksomheder med store udendørsarealer.

Vi har stor fokus på pålidelighed og god kundehåndtering. Du vil altid møde behagelige mennesker, som tager sig tid til en snak med dig omkring opgaven.

Brolæggerfirma med øje for kvalitet

Vi ved, at haveprojekter virker som en stor mundfuld, og at det kan være svært selv at finde på ideer til, hvordan haven skal se ud – f.eks. i forhold til terrasse, valg af fliser osv. Derfor har vi specialiseret os i at lægge fliser snorlige og korrekt, så du får den have, du har drømt om.

Brolægning er afgørende for din haves udtryk, da flisernes udseende og placering er noget af det første, der springer i øjnene. På samme tid er det vigtigt, at arbejdet udføres korrekt, da der ellers hurtigt kan opstå skævheder, som kan få haven til at se sjusket ud. Med vores brolægning er du sikret, at dine fliser holder i mange år frem.

Kun de bedste materialer er gode nok til din have

I vores brolæggerfirma bruger vi kun de bedste materialer, når vi skal arbejde i din have. Når vi har været ude og kigge på din have, vil vi, i samarbejde med dig, finde ud af hvilke materialer og fliser, der skal anvendes.

På den måde sørger vores team for, at din have kommer til at stråle, mens vi ligeledes arbejder mod at minimere den efterfølgende vedligeholdelse af haven.

Ring her og hør mere om brolægning

Hvis du sidder med tanken ”hvad koster brolægning?” skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi informerer dig gerne om muligheder og priser, f.eks. pris. pr. m2. Vi vil med glæde udarbejde et tilbud til dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med din brolægning!

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave?

Har du spørgsmål til Madsbøll Haver ApS, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om. 

Du kan ringe til os på telefon 93 40 50 00 eller sende en e-mail til madsbollhaver@gmail.com

Vi glæder os til at hjælpe dig!

 
 
 
 
Evt. vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du mere end velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

■ Behagelig og venlig kundehåndtering

■ Dygtigt håndværk

■ Professionelle mennesker

Madsbøll Haver ApS

Leder du efter en anlægsgartner nær Hillerød, Allerød, Farum og Hørsholm? Vi udfører anlægsarbejde i hele Nordsjælland. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud!

CVR: 41380632

Kontakt

Hulvejen 18, 3400 Hillerød