ET SOLIDT HEGN TIL HAVEN

Hos Anlægsgartner Madsbøll Haver sørger vi for, at du får lagt et flot og solidt hegn til haven. Hvis f.eks. du har små børn, hund eller blot ønsker at afskærme haven, så er hegn til haven en god løsning. Vi har et bredt sortiment af forskellige hegn til haven. Vi tilbyder både nye og innovative stilarter, mens vi ligeledes ligger inde med klassiske plankeværkshegn. Fælles for alle vores hegn er, at de er robuste og af god kvalitet. Det betyder, at du oplever et minimalt vedligeholdelsesarbejde med dit hegn til haven.

Vores rådgivning sikrer dig det rigtige hegn

Det rigtige hegn til haven er med til at sætte prikken over i’et, så din have fremstår elegant. Samtidig stilles der ofte praktiske krav til, hvad hegnet skal bruges til. Det kan være svært at vide, hvilket hegn der passer til den specifikke have. Hos Anlægsgartner Madsbøll Haver har vi mange års erfaring med haveservice, og derfor giver vi dig god vejledning i, hvilket hegn der passer bedst til din have og dine behov.

Kontakt os og få hjælp til dit havehegn

Vi arbejder både for private og erhverv, og vi har med vores placering i Hillerød hjulpet mange med havehegn i området omkring Hillerød, Allerød, Farum, Hørsholm og i resten af Nordsjælland. Ring til os i dag på telefon 93 40 50 00 eller send en mail til madsbollhaver@gmail.com

Så kan vi med en god dialog finder ud af, hvilket hegn der passer bedst til din have.​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave?

Har du spørgsmål til Madsbøll Haver ApS, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om. 

Du kan ringe til os på telefon 93 40 50 00 eller sende en e-mail til madsbollhaver@gmail.com

Vi glæder os til at hjælpe dig!

 
 
 
 
Evt. vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du mere end velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

■ Behagelig og venlig kundehåndtering

■ Dygtigt håndværk

■ Professionelle mennesker

Madsbøll Haver ApS

Leder du efter en anlægsgartner nær Hillerød, Allerød, Farum og Hørsholm? Vi udfører anlægsarbejde i hele Nordsjælland. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud!

CVR: 41380632

Kontakt

Hulvejen 18, 3400 Hillerød