Et solidt hegn til haven

Hos Anlægsgartner Madsbøll Haver sørger vi for, at du får lagt et flot og solidt hegn til haven. Hvis f.eks. du har små børn, hund eller blot ønsker at afskærme haven, så er hegn til haven en god løsning. Vi har et bredt sortiment af forskellige hegn til haven. Vi tilbyder både nye og innovative stilarter, mens vi ligeledes ligger inde med klassiske plankeværkshegn. Fælles for alle vores hegn er, at de er robuste og af god kvalitet. Det betyder, at du oplever et minimalt vedligeholdelsesarbejde med dit hegn til haven.

Vores rådgivning sikrer dig det rigtige hegn

Det rigtige hegn til haven er med til at sætte prikken over i’et, så din have fremstår elegant. Samtidig stilles der ofte praktiske krav til, hvad hegnet skal bruges til. Det kan være svært at vide, hvilket hegn der passer til den specifikke have. Hos Anlægsgartner Madsbøll Haver har vi mange års erfaring med haveservice, og derfor giver vi dig god vejledning i, hvilket hegn der passer bedst til din have og dine behov.

Kontakt os og få hjælp til dit hegn

Vi arbejder både for private og erhverv, og vi har med vores placering i Hillerød hjulpet mange med havehegn i området omkring Hillerød, Allerød og i resten af Nordsjælland. Ring til os i dag på telefon 93 40 50 00 eller send en mail til madsbollhaver@gmail.com. Så kan vi med en god dialog finder ud af, hvilket hegn der passer bedst til din have.

find os​

Madsbøll Haver

Hulvejen 18

3400 Hillerød

Tlf.: 93 40 50 00

E-mail: madsbollhaver@gmail.com

CVR: 38066307

Madsbøll Haver

Hulvejen 18

3400 Hillerød