​SKAL DU HAVE KLIPPET HÆKKEN?

​I løbet af sommeren er det tid til at få klippet hækken, så den får det bedste udseende. Hvor ofte hækken skal klippes afhænger af, hvilken type hæk, der er tale om. 

Madsbøll Haver tilbyder klipning af hæk samt øvrig pleje af grønne områder og udearealer. Vores hækklippere er udstyret med teleskopstænger, der kan nå høje hække og buske fra jorden.​​​

Vi klipper både hæk for virksomheder og boligforeninger, som har brug for en fast og pålidelig gartner til at pleje de grønne områder, men også for private boligejere. Vi servicerer både leje-, andels- og ejerboligforeninger samt alle typer erhverv.

Så ofte bør hækken klippes

Alle typer hække bør senest klippes i august, for ellers kan skuddene, hækken laver over sommeren, ikke nå at hærdes, før der kommer frostvejr i vinterhalvåret.

Hækken kan klippes, så snart den begynder at se rodet ud. Hvis I ønsker, at jeres hæk altid ser pæn og veltrimmet ud, skal den klippes 2-3 gange over sommeren - og som sagt senest i august.

Nogle typer hække, f.eks. stedsegrønne hække og bøgehække, skal kun klippes en enkelt gang årligt - Alt efter sort og det ønskede udtryk.

Tilbud på klipning af hæk

​Bestil din anlægsgartner hos Madsbøll Haver, og få et godt tilbud på hækklipning og vedligeholdelse af andelsboligforeningens fællesareal og store grønne udearealer.​​

Hvis du vil høre mere om vores ydelser eller priser, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten kontakte os på telefon 93 40 50 00 eller skrive til os via kontaktformularen her på siden.

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave?

Har du spørgsmål til Madsbøll Haver ApS, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om. 

Du kan ringe til os på telefon 93 40 50 00 eller sende en e-mail til madsbollhaver@gmail.com

Vi glæder os til at hjælpe dig!

 
 
 
 
Evt. vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du mere end velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

■ Behagelig og venlig kundehåndtering

■ Dygtigt håndværk

■ Professionelle mennesker

Madsbøll Haver ApS

Leder du efter en anlægsgartner nær Hillerød, Allerød, Farum og Hørsholm? Vi udfører anlægsarbejde i hele Nordsjælland. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud!

CVR: 41380632

Kontakt

Hulvejen 18, 3400 Hillerød