​BROLÆGNING I NORDSJÆLLAND

​Hos Anlægsgartner Madsbøll Haver er vi eksperter i brolægning, og skal du have fornyet din have med nye fliser, så står vi til din rådighed.

Vi udfører brolægning på det meste af Nordsjælland, hvor vores firma hører til, og kører ofte ud til byer som Hillerød, Allerød, Farum og Hørsholm.

Vi ved, at haveprojekter samt brolægning virker som en stor mundfuld, og at det kan være svært selv at finde på ideer til, hvordan haven skal se ud med hensyn til fliser, terrasse m.m. Derfor har vi specialiseret os i at lægge fliser snorlige og korrekt, så du får den have, du har drømt om.

Brolægning er afgørende for din haves udtryk, da flisernes udseende og placering er noget af det første, der springer i øjnene. På samme tid er det vigtigt, at arbejdet udføres korrekt, da der hurtigt kan opstå skævheder, som kan få haven til at se sjusket ud. Med vores brolægning er du sikret, at dine fliser holder i mange år frem.

Kun de bedste materialer gode nok til din have

Hos Anlægsgartner Madsbøll Haver bruger vi kun de bedste materialer, når vi skal arbejde i din have. Når vi har været ude og kigge på din have, så vil vi i samarbejde med dig finde ud af hvilke materialer og fliser, der skal anvendes. På den måde sørger vores team for, at din have kommer til at stråle, mens vi ligeledes arbejder mod at minimere din vedligeholdelse af haven.​​

​​

Ring og hør mere om brolægning

Hvis du vil høre mere om vores priser, fx vores pris pr. m2, eller vi skal udarbejde et tilbud til dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også belægning af indkørsel.

Har du spørgsmål til, hvilke materialer vi anvender, og hvornår vi kan starte et samarbejde, så sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål på telefon 93 40 50 00. Ellers kan du sende en e-mail til madsbollhaver@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave?

Har du spørgsmål til Madsbøll Haver ApS, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om. 

Du kan ringe til os på telefon 93 40 50 00 eller sende en e-mail til madsbollhaver@gmail.com

Vi glæder os til at hjælpe dig!

 
 
 
 
Evt. vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du mere end velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

■ Behagelig og venlig kundehåndtering

■ Dygtigt håndværk

■ Professionelle mennesker

Madsbøll Haver ApS

Leder du efter en anlægsgartner nær Hillerød, Allerød, Farum og Hørsholm? Vi udfører anlægsarbejde i hele Nordsjælland. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud!

CVR: 41380632

Kontakt

Hulvejen 18, 3400 Hillerød