Kompetent brolægning i hele Nordsjælland

Hos Anlægsgartner Madsbøll Haver ved vi eksperter i brolægning, og skal du have fornyet din have med nye fliser, så står vi til din rådighed. Vores kontor er placeret tæt på Hillerød, og herfra arbejder vi ud i resten af Nordsjælland. Vi ved, at haveprojekter samt brolægning virker som en stor mundfuld, og at det kan være svært selv at finde på ideer til, hvordan haven skal se ud med hensyn til fliser, terrasse m.m. Derfor har vi specialiseret os i at lægge fliser snorlige og korrekt, så du får den have, du har drømt om. Brolægning, er afgørende for din haves udtryk, da flisernes udseende og placering er noget af det først, der springer i øjnene. På samme tid er det vigtigt, at arbejdet gøres ordenligt, da der hurtigt kan opstå skævheder. Med vores brolægning sikres du, at dine fliser holder i mange år frem.

Kun de bedste materialer gode nok til din have

Hos Anlægsgartner Madsbøll Haver bruger vi kun de bedste materialer, når vi skal arbejde i din have. Når vi har været ude og kigge på din have, så vil vi i samarbejde med dig finde ud af, hvilke materialer og fliser, der skal anvendes. På den måde sørger vi for, at din have kommer til at stråle, mens vi ligeledes arbejder mod at minimere din vedligeholdelse af haven.

Ring og hør mere

Har du spørgsmål til, hvilke materialer vi anvender, og hvornår vi kan starte et samarbejde, så sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål på telefon 93 40 50 00 eller send en mail til madsbollhaver@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

find os​

Madsbøll Haver

Hulvejen 18

3400 Hillerød

Tlf.: 93 40 50 00

E-mail: madsbollhaver@gmail.com

CVR: 38066307

Madsbøll Haver

Hulvejen 18

3400 Hillerød