Træfældning og stubfræsning af store og små træer

Har du problemer med et stort træ, der går ind over huset, eller ønsker du blot at få fjernet et træ fra haven? Så kan vi hjælpe dig. Hos Madsbøll Haver i Allerød tilbyder vi sikker og professionel træfældning af store som små træer og buske for kunder i hele Nordsjælland.

Vi har professionelt specialudstyr til træfældning af vanskelige træer, som for eksempel hælder ind over huse eller ud over el-ledninger, og vi kan derved klare enhver opgave inden for området. Vi bruger desuden moderne klatreteknikker eller lift, afhængigt af pladsen til rådighed og sikkerheden.

Ved fældning tager vi naturligvis hensyn til buske, træer, belægninger og omgivelserne omkring træet.

Efter træfældningen kan vi efter aftale skære træet op til brænde eller formidle kontakt til bortskaffelse af træ og buske.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på træfældning

Har du nogle spørgsmål til vores træfældning, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på fældning af et træ, kan du med fordel sende et billede af træer til os på vores e-mail madsbollhaver@gmail.com. Du kan naturligvis også ringe til os på telefon 93 40 50 00.

find os​

Madsbøll Haver

Hulvejen 18

3400 Hillerød

Tlf.: 93 40 50 00

E-mail: madsbollhaver@gmail.com

CVR: 38066307

Madsbøll Haver

Hulvejen 18

3400 Hillerød