TRÆFÆLDNING OG STUBFRÆSNING AF STORE OG SMÅ TRÆER

Har du problemer med et stort træ, der går ind over huset, eller ønsker du blot at få fjernet et træ fra haven? Så kan vi hjælpe dig. Hos Madsbøll Haver i Hillerød og Allerød tilbyder vi sikker og professionel træfældning af både store og små træer samt buske for kunder i hele Nordsjælland.

Vi har professionelt specialudstyr til træfældning af vanskelige træer, som for eksempel hælder ind over huse eller ud over el-ledninger, og vi kan derved klare enhver opgave inden for området. Vi bruger desuden moderne klatreteknikker eller lift, afhængigt af pladsen til rådighed og sikkerheden.

Ved fældning tager vi naturligvis hensyn til buske, træer, belægninger og omgivelserne omkring træet.

Efter træfældningen kan vi efter aftale skære træet op til brænde eller formidle kontakt til bortskaffelse af træ og buske.

Det kan være risikabelt at fælde træer, så tag din lokale gartner med på råd, inden du påbegynder arbejdet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på træfældning

Har du nogle spørgsmål til vores træfældning, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på fældning af et træ, kan du med fordel sende et billede af træer til os på vores e-mail madsbollhaver@gmail.com. Du kan naturligvis også ringe til os på telefon 93 40 50 00.


Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave?

Har du spørgsmål til Madsbøll Haver ApS, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om. 

Du kan ringe til os på telefon 93 40 50 00 eller sende en e-mail til madsbollhaver@gmail.com

Vi glæder os til at hjælpe dig!

 
 
 
 
Evt. vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du mere end velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

■ Behagelig og venlig kundehåndtering

■ Dygtigt håndværk

■ Professionelle mennesker

Madsbøll Haver ApS

Leder du efter en anlægsgartner nær Hillerød, Allerød, Farum og Hørsholm? Vi udfører anlægsarbejde i hele Nordsjælland. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud!

CVR: 41380632

Kontakt

Hulvejen 18, 3400 Hillerød